tisdag 22 maj 2012

Till Mor på Mors Dag


Ljustaken String från Ferm Living hitta den här


Fantastiska kuddar från danska Ferm Living i geometriska mönster hitta dem här. Välj bland olika färger.
Djur som bokstöd eller som en fin inredningsdetalj från Zuny hitta djuren här





DIY Wordbanner. Lämna ett fint meddelande till mor på hennes dag, hitta den här!


Zuny grisen i skinn som bokstöd eller en fin detalj 



Kökshandukar från danska Ferm Living i geometriska mönster i multi färg eller svart/vit hitta dem här.

måndag 14 maj 2012

Ljusstake String

Vill bara påminna om denna underbara ljusstaken String från ferm. Den går att sätta ihop precis som man vill. Ett måste till alla somriga bord! God måndag!

lördag 5 maj 2012

Mini-Empire

Åter igen en bild på vackra illustrationer från Mini-Empire. Another Birdsnest och Big Pearonica. God Lördag!! Välkomna till Webshopen!! Hitta illustrationerna här!

fredag 4 maj 2012

Sparelefant och Marionett Tavlor


  Härliga sparelefanten norsu och Marionett Tavlorna finns i vår webshop. Hitta elefanterna och tavlorna här. Se mer inspirationsbilder från bloggen här  

På väggen




Ingen har väl knappats missat de fantastiska illustrationerna från Jenny von Döbeln! Jenny står bakom Mini-Empire. De är i vilket fall som helst helt underbara. I barnrummet eller i vardagsrummet. Hitta illustrationerna här!

Det är de små detaljerna som gör det....





Tänk så viktigt det är med detaljer. Det är det första man lägger märke till i ett hem, snygga inredningsdetaljer som drar fokus. Och vad härligt och roligt det är med lite färg också. De allra flesta skandinaviska hemmen har vitt, vitt och åter vitt. Alla längtar vi efter en färgklick då och då och speciellt när den första solen tittar fram. Det vita är en perfekt bas till våra inredningsdetaljer. Det gör så mycket när vi tar in något roligt i det annars så neutrala hemmet. Våra detaljer passar både liten och stor eftersom de är så lekfulla. Vi som växte upp på 70-talet kommer ju alla gånger ihåg den härliga sparelefanten från sparbanken. Tänk att den är satt i produktion igen och att våra barn får uppleva den och vi också för den delen. Den finns i alla möjliga färger. 50 och 60-talet har också hängt med ett tag. Vi gillar det lite mer sofistikerade i inredningen. Kuddar med geometriska former, handdukar till köket ger en extra färgklick eller varför inte vår ljustake string som man själv sätter ihop till önskad form. Den är helt fantastisk i sitt ljusa träslag. Design och fina detaljer ska vara till för alla tycker vi. Design till ett bra pris! Ha en fortsatt fin fredag! Välkommen till vår webshop!

torsdag 3 maj 2012

Geometriska mönster


Titta så härligt med ferm livings tapet där! Titta gärna in i vår webbtik där du kan hitta mer ur ferm livings sortiment. Det härliga mönstret på tapeterna finns även i stora och små kuddar och i kökstextilier i vårt sortiment. Se mer här