tisdag 17 januari 2012


Kombinationen med svart vitt mot trä ger ett spännande uttryck. Dessa fantastiska bilder från http://www.stamningsfullt.blogspot.com/



måndag 16 januari 2012

onsdag 11 januari 2012


Denna härliga pall i gult! Älskar det gula som blir ett blickfång i det neutrala hemmet. Höstens knallgula ersätter denna mjuka lite mera pastelliga gula. Med våren kommer mer av de mjuka lite pastelliga färgerna.
Härliga minimonster med nyckelring. Finns i alla möjliga färger. Alla är unika i sin utformning!



tisdag 10 januari 2012

Varmt välkomna till vår butiksblogg!
Vi gillar inredningsdetaljer och produkter av lite bättre kvalite. Prylar och attiraljer ska sticka ut lite tycker vi! Modern tidstypisk design som är hållbar tycker vi om.
Retro i modern tappning, 50, 60 och 70-talet är kul.
Skandinavisk inredning blandat med vintage tilltalar oss. Vi har produkter som är handplockade av oss som tilltalar både stor och liten. Våra prylar ska hålla länge. Vi har nya produkter och vintage produkter.
Butiksbloggen handlar mest om webbutiken. Fina inspirationsbilder av miljöer där vi tycker att våra produkter passar in i  kommer vi oxå att lägga ut här. Titta gärna in i vår webbutik och du får gärna handla något om du hittar nånting som du gillar! WEBSHOP: www.camu-living.se

                                      Maila oss gärna om du undrar nånting! info@camuliving.se